Microneedling M hudpleje

Micro-needling

Micro-needling fungerer ved, at et elektrisk stempel med tynde nåle penetrerer huden i en varierende dybde fra 0,5 til 2,5 mm. Micro-needling anvendes til behandling af mange hudproblemer – herunder ar, grovporet hud, strækmærker, rynker og pigmentpletter mm. Nålene stimulerer hudens fibroblaster til at danne kollagen, som er den primære struktur i hudens bindevæv. Resultatet opnås naturligt under hudens helingsproces.

Der findes mange forskellige mærker af apparatur. Vi benytter IT Pharma, og med det kan vi tilbyde et helt nyt og unikt koncept, der er baseret på 100% skræddersyede hud-cocktails, der kan imødekomme netop din huds behov – både i din professionelle behandling på klinikken men også som vedligeholdende behandling derhjemme.

Under hver enkel behandling vurderer vi, hvilke ampuller der skal bruges, for at imødekomme netop dine ønsker.

Vi har mere end 20 forskellige ampuller at vælge imellem, der behandler alt fra anti-age, ar og hyperpigmentering til opstramning, glød og intensiv fugt og meget mere.

Behandling med micro-needling

Behandling med micro-needling giver dig en smukkere hud med et yngre og friskere udseende. Vi anvender en Dermapen (en lille håndholdt apparat) til at udføre behandlingen med. På maskinen sættes et sterilt nålehoved, som laver ”mikropunkteringer” i huden. Når huden bliver perforeret, reagerer den ved intensivt at booste den naturlige kollagendannelse.

Den øgede mængde kollagen forbedrer rynker og ar i de dybere hudlag og skaber et generalt, yngre hudbillede.

Micro-neeedling henvender sig til alle, der gerne vil have forbedret:

• Ar

• Rynker/linjer

• Synlige porer

• Hyperpigmentering

• Manglende glød/udstråling

• Hudstrukturen/hudtonen

• Hudvævets fasthed

Behandlingen omfatter:

– Afrensning af hudens overflade med fugtplejende og beroligende renseprodukt

– Mild eksfoliering tilpasset din hud

– Skræddersyet IT Pharma-cocktail sammensat af koncentrerede, medicinske ampuller

– Micro-needling session, nåleantal og længde justeres ud fra din huds behov og formål med behandlingen

– Kølende og beroligende sheet-maske der reducerer rødme og tilfører huden intensiv fugt – masken har du på mens du får 15 minutters Beauty Angel Lys 

– Beroligende og opstrammende øjenpleje der indsluses med afstressende, mikromassage-pen

– Regenererende mist der speeder hudens helingsproces op, fugter, beroliger og heler

– Afsluttende cremepleje med koncentreret K vitamin der sikrer hurtig helingsproces, fugter og opstrammer hudvævet.

Hårfjerning overlæbe

 
Hår på overlæbe fjernes med sugaring eller voks, samt evt med pincet. 

Pris 149,- Book online

Microneedling områdebehandling

Dobbelt afrensning af området, let peeling, Cold Plasma for bedre optagelse af serum, Microneedling med aktiv serum cocktail, Cold Plasma for bedre opheling og afsluttende pleje.

OBS! Nålene kan forsage en mindre blødning i huden alt afhængig af hudtype og dybden på nålene. Men efter behandlingen vil du blot opleve huden som rød og varm.

Pris 795,- Book online

Microneedling

Dobbelt afrensning, let peeling, Cold Plasma for bedre optagelse af serum, Microneedling med aktiv serum cocktail tilpasset til dine udfordringer med huden. Cold Plasma igen for bedre opheling af huden,  speciel tilpasset maske mens du nyder en dejlig afslappende hovedbunds og nakkemassage. Du afsluttes med vejledning og tilpasset pleje.

Pris 1249,- Book online

Microneedling inkl. beauty angel lys

Professionel behandling med hyaluronsyre/serums som arbejdes ned i huden.
Resultat orienteret behandling til bla. minimering af rynker, grove porer, acne, ar, solskadet hud, pigmentpletter og stræk-mærker. Behandlingen øger også effekten af Botox- og diverse filler behandlinger.
Med denne behandling nedbrydes hudens overflade så de aktive stoffer kan ”sluses” ned i hudes dybere lag. Huden genopbygger derefter sig selv i en ny, stærkere og mere smidig udgave.
 
Denne behandling anbefales som kurforløb for at optimere dine resultater.
 
Dobbelt afrensning, let peeling, Cold Plasma for bedre optagelse af serum, Microneedling med aktiv serum cocktail tilpasset til dine udfordringer med huden. Cold Plasma igen for bedre opheling af huden,  speciel tilpasset beauty angel maske som beroliger din hud mens du nyder 15 minutter under lyset kombineret med en dejlig afslappende hovedbunds og nakkemassage i. Du afsluttes med vejledning og tilpasset pleje.
 

Pris 1595,- Book online

Book tid nu

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside.