fbpx

Hårfjerning med voks

Voks af overlæbe

 

Pris 149,- Book online

Voks af overlæbe og hage

 

Pris 229,- Book online

Voks af næse eller ører

 

Pris 149,- Book online

Hele ansigtet inkl retning af bryn

 

Pris 399,- Book online

Voks af Kinder

 

Pris 299,- Book online

Voks af Bakkenbarter

 

Pris 175,- Book online

Voks af hage og hals

 

Pris 299,- Book online

Voks af Armhuler

 

Pris 199,- Book online

Voks af 1/2 arme (fra albue til håndled eller fra skulder til albue)

 

Pris 249,- Book online

Voks af hele arme – fra håndled til skulder

 

Pris 299,- Book online

Voks af navleområde

 

Pris 175,- Book online

Voks af baller og brazil

 

Pris 649,- Book online

Voks af baller

 

Pris 275,- Book online

Voks af lænden

 

Pris 199,- Book online

Voks af Bikinikant

 

Pris 299,- Book online

Brazil Voks ( alt fjernes – kun kvinder)

 

Pris 475,- Book online

Voks af 1/2 ben fra knæ og ned

 

Pris 325,- Book online

Voks af 1/2 ben (knæ og ned) plus lårets bagside

 

Pris 449,- Book online

Voks af Hele ben

 

Pris 525,- Book online

Voks hele ben inkl bikinikant

 

Pris 625,- Book online

Voks af lårets forside og bagside

 

Pris 375,- Book online

Voks af lårets bagside

 

Pris 275,- Book online

Voks af ryggen

 

Pris 325,- Book online

Voks af bryst og mave

 

Pris 375,- Book online

Voks af hele ben inkl brazil voks

 

Pris 875,- Book online

Godt at vide til din voks behandling

Hvad gør Perron Rigot forskellig fra andre voksmærker?
Perron Rigot voks indkapsler håret og fjerner det med roden, men efterlader huden uskadt. Når overfladen af huden er hel og uskadt vil der være mindre inflammation, rødme og irritation for dig efter behandlingen og som vil gøre smertefuld hårfjerning til en del af fortiden. En speciel patenteret formel giver en ny og forbedret effektivitet ved at du kun behøver 1 påføring af voks, samtidig med et meget lav smeltepunkt, der efterlader huden med mindre rødme og hævelse.

Hvad gør at hårfjerning med Perron Rigot ikke kun hårfjerning, men en total skønhedsbehandling?
Perron Rigots før og efter pleje program inkluderer purifying blue lotion – pre og post jasmin olie og refreshing gel der vil berolige huden ved at reducere rødme og inflammation. Du som kunde vil være mere tilfreds og afslappet. Det eksklusive system forbereder huden før hårfjerning og efterlader den blød afkølet og uskadt.

Hvad er fordelen ved hårfjerning med voks kontra at barbere?
At vokse er mere effektivt end at barbere sig, fordi det fjerner hele håret med roden i stedet for kun at fjerne hårstrået. Det giver dig en længere følelse af glat og velplejet hud. Det giver også mulighed for at alle hudtyper kan blive hårfrie, da Perron Rigot har et meget bredt udvalg til den sensitive hud og ligeledes er der veganske, parfumefrie og farvefrie varianter.

Hvor lang tid skal jeg vente efter sidste barbering, før jeg kan blive vokset?
Perron Rigot er bare mere effektivt!
Du kan forvente at få fjernet selv de korteste hår. Nogle af vores vokse kan fjerne hår, der kun har groet 44-5 dage! Vi anbefaler dog at dine hår er mellem 0,5 -1 cm ved behandling. Det er dit ansvar som kunde at møde op til din bestilte voksbehandling med hår så vi kan udføre behandlingen optimalt.

Hvor lang tid vil mit resultat holde?
Resultatet vil vare mellem 2-4 uger afhængig af din hårvækst. Med regelmæssig hårfjerning med voks vil tidsintervallet øges optil 6-8 uger. Med Perron Rigot vil du opleve, at det er mere effektivt, det vil afkorte dine behandlinger, fordi det fjerner alt første gang.

Hvad kan jeg gøre for at vedligeholde mellem mine voksbehandlinger?
Fjerne de døde hudceller: For at øge resultatet og reducere indgroet hår, anbefaler vi, at du bruger double scrub ingrown peeling fra Perron Rigot – vi anbefaler at bruge den 1 til max 3 gange om ugen. Fugte: For at holde huden fugtet og blød mellem behandlinger, og for at hjælpe de nye hår ud, uden at blive indgroede, så gør det en kæmpe forskel at dagligt fugte huden og håret med refreshing gel eller moisturizing lotion.

Minimer: For at minimere og forlænge tiden, med glat hud kan du med stor fordel bruge minimizing serum og creme fra Perron Rigot. Disse produkter indeholder vækst hæmmende stoffer og de tilfører huden en lækkert ekstra fugt og duft oplevelse

Hvor lang tid tager en voks behandling?
En Perron Rigot voks behandling bør tage mellem 10-90 min. Alt afhængig af det område du får vokset, mængden af hår og typen af voks eller sugar din behandler bruger. En mere effektiv hårfjerning får du med Perron Rigot takket være deres patenterede formel som perfekt indkapsler håret og fjerner selv de korteste.

Kan jeg blive vokset når jeg er gravid?
At blive vokset mens man er gravid er helt normalt. Med Perron Rigot er der en voks, for alle uanset hudtype og til alle områder, selv de sarteste.

Bør jeg undgå bodylotion eller creme samme dag, som jeg skal vokses?
Der er ingen grund til at undgå bodylotion eller creme på dagen for en voks tid. Dog skal du være obs på at der ikke skal være silikone i dit produkt, da det tilstopper huden, og gør at hårene nemmere knækker, selvom vi som behandlere renser din hud grundigt inden behandlingen. Din professionelle behandler vil altid starte en behandling med at forberede og rense din hud med Antiseptic blue lotion som er et mildt renseprodukt. Og efterpleje produkter vil blive påført for at beskytte og fugte din hud.

Kan jeg blive vokset før eller efter solarie?
Når du møder ind til en voks behandling hos en Perron Rigot behandler, vil de altid gøre deres bedste for at beskytte din hud og minimerer risikoen for rødme og irritation, derfor er det bedst at undgå at solbade- eller gå i solarie inden og efter.

Hvilken hjemmepleje anbefales efter en Brazil?
Efter en brazil anbefaler vi at peele og fugte huden med special dertil hjemmepleje. Brug double scrub ingrown hair som din peeling og refreshing gel som din fugtgiver.
Hvad kan jeg gøre for at vedligeholde min bikini linie imellem hårfjerning?
Imellem behandlinger anbefaler vi at du bruger double scrub ingrown hair fra Perron Rigot som din peeling og refreshing gel som din fugtlotion.

Gode råd efter en voksbehandling
Formindsk hudirritationer ved at undgå varme, stramt undertøj og sauna de første 24-48 timer efter en behandling.

Barbering og brug af pincet frarådes mellem behandlinger. Det vil beskadige huden og give ujævn hårvækst.

Produkter som deodorant, body spray, selvbruner, parfume og bodylotion med parfume irriterer huden, specielt de første to dage efter en behandling.

Det er afgørende at anvende intimhudplejeprodukter mellem behandlinger. Vi anbefaler dig at købe After Wax Refreshing Gel med hjem, for at give huden fugt, og Ingrown Hair Serum for at forebygge rødplettede ujævnheder og bumser.