56% SPAR

Skyn Iceland – Hydro Cool Firming Face Gels

Original price was: kr.295,00.Current price is: kr.129,00.

Hydro Cool Firming Face Gels

Skru uret tilbage ved synligt at udfylde pandefurer og smilelinjer i op til 24 timer med denne intensive ugentlige behandling, der giver øjeblikkelige rynkeudslettende resultater – uden en nål i syne. På bare ti minutter tilfører disse peptidfyldte depotplastre dybe ansigtsfolder med en koncentreret dosis af linjefyldende ingredienser for at opstramme, tone og udjævne dine udtrykslinjer, mens de forhindrer fremtidige linjer i at dannes.

Aktive Ingredienser:

  • Økologisk tomat callus stamcelleekstrakt er et beroligende, fugtgivende, antioxidantrigt ekstrakt, ekstremt højt indhold af lycopen, en kraftig antioxidant, der har vist sig at forhindre oxidativ skade og forbedre hudens evne til at beskytte sig selv mod skadelige UV-stråler. [KUN PANDEDELEN]
  • Hydrolyseret extensin hjælper hudceller med at låse fugt, øjeblikkeligt fyldiger fine linjer og rynker og hjælper med at genoprette tone og fasthed.
  • Ginseng callus stamcelleekstrakt revitaliserer huden med en lysnende, antioxidant effekt, reducerer frie radikaler og forbedrer kollagenproduktionen. [KUN SMILE LINE PATCH]
  • Kobbertripeptid-1 aktiverer hudens naturlige fornyelsessystem, sætter gang i kollagenproduktionen og holder celleomsætningen hurtig, samtidig med at det bidrager til forbedret hudtone, tekstur og fasthed.
  • Acetylhexapeptid-8 hjælper med at reducere forekomsten af ​​fine linjer og rynker ved at berolige musklerne under huden Icelandic Complex, en proprietær naturlig blanding, der genopbygger de næringsstoffer, som stress opbruger. Det kommer fra Islands rene og potente miljø og indeholder forureningsfrit islandsk isvand med 6 essentielle mineraler til at fugte og afgifte huden, arktiske multebær- og tranebærfrøolier “superfrugter fra Arktis” rig på omega-fedtsyrer, vitaminer og potente antioxidanter samt Pure Molecular Oxygen, som leverer energi ind i hudens dybeste lag for at bringe en ungdommelig glød tilbage.

8 gel pads – 4 til pande og 4 til smilelinjer

3 på lager

Beskrivelse

Sådan bruges de:
Efter afrenset hud, fjern bagsiden og påfør gelsiden til de ydre hjørner af mundområdet og/eller panden i ti minutter. Efter behandlingen skal du forsigtigt fjerne plasteret. Brug en gang om ugen, eller når som helst dit ansigt har brug for en hurtig pick-me-up.