Skin Regimen Recharging Mist, 100 ml

kr.320,00

Beskyttende ansigtsmist med antioxidant-virkning, der med et bioteknologisk fermenteret ekstrakt samt seriens Longevity Complex™ giver misten beskyttelse mod forurening og skade forårsaget af blåt lys.

Den kan sprayes på i løbet af dagen, også ovenpå makeup, for at give huden en forfriskende følelse af velvære og holde den fugtet.

Beskrivelse

100 ml

Sprayes på ansigt og hals fra cirka 20 centimeters afstand – hold øjnene lukkede. Spray igen efter behov i løbet af dagen: fire gange dagligt sikrer fugtning og beskyttelse. Bruges til at beskytte ansigtet mod blåt lys i løbet af dagen samt bevare huden fugtet. Velegnet til alle hudtyper. Kan også anvendes ovenpå makeup, den ultrafine forstøvende spray sikrer makeup mod tunge dråber!

AKTIVE INGREDIENSER
Longevity Complex™: økologiske superfood-ekstrakter og high-tech molekyler, som Maqui bær, spinat, folinsyre, vild indigo og di-peptide der modvirker de negative effekter af stress samt faktorer, der fremskynder aldring. Bioteknologisk fermenteret ekstrakt: fermenteret ekstrakt opnået gennem bioteknologi fra strålingsresistente mikroorganismer, der er opdaget i området omkring Pyrenæerne og udvalgt for deres utrolige evne til at tilpasse sig lysstråling. Ekstraktet aktiverer lysreceptorer, kaldet opsin, og forbedrer hudens fysiologiske forsvarsmekanismer. Hudens lipider styrkes så hudbarrieren styrkes, antioxidantaktiviteten øges og hudens evne til at reparere DNA-skader forbedres. Misten modvirker således dannelse af pigmentpletter,  rynker og inflammation, forårsaget af sollys og kunstigt, blåt lys. Lavendel og rose blomstervand udvundet ved dampekstraktion uden brug af opløsningsmidler, tilfører blomstervandet rensende og beroligende egenskaber. De virker i synergi for at lindre stresset hud og giver misten en behagelig, 100% naturlig blomsterduft.

PRO TIP
Tag den med på kontoret eller på tur og rejse: misten er særlig velegnet, når huden udsættes for elektroniske apparater og kilder til blåt lys samt når man opholder sig længe i opvarmede rum eller rum med klimaanlæg.

99.2% ingredienser af naturlig oprindelse. Ren formulering: fri for silikoner, ethoxylater, EDTA og acrylater. Uden syntetiske parfumestoffer. pH 5.0-6.0.