Nordic Superfood Raw Juice koncentrat Blåbær 1000ml

kr.1.245,00

Raw Juice koncentrat Blåbær

1 tsk = 100 bær

Superkoncentreret blåbærdrik fra 100% svenske vildtvoksende blåbær, som er helt fri for tilsat sukker eller andre tilsætningsstoffer.

Superkoncentrat er kendetegnet ved hele bærrets fordele; skræl, frugtkød og frø er blevet komprimeret og vandet forsigtigt fjernet uden opvarmning, hvilket giver en tydelig smag og aroma af hvert bær. Rig på vitaminer, antioxidanter, fibre og mineraler.

Dette produkt egner sig perfekt som måltidsdrik med varmt eller koldt vand eller sprudlende vand, i smoothies, i grød, til drinks osv. Foreslået dosering – 1 tsk til et glas = cirka 100 bær.

Bemærk! Doseringspumpe medfølger.

Oppe nordpå i de nordiske skove vokser bærrene vildt i et uberørt miljø. Kombinationen af ​​de lange hårde vintre og 24-timers sollys om sommeren, fylder bærplanterne med et ekstra højt indhold af antioxidanter og vitaminer.

Blåbær indeholder høje niveauer af vitaminer (C, E, B og K) og mineralerne calcium, magnesium, kalium og fosfor.

Beskrivelse

Beskrivelse

Råsaft koncentrat er lavet af hele bærret og er kendetegnet ved, at man ved presningen har brugt både skindet, kødet og frø fra bærret, hvorefter vandet omhyggeligt fjernes uden opvarmning. Dette giver en særlig aromatisk smag og betyder, at man kun skal bruge ganske lidt for at få det fulde næringsrige udbytte af saften.


ANVENDELSE:

For alle produkterne gælder, at de kan blandes i smoothies, juicer, vand eller stryges over morgengrøden, yogurt eller anvendes til bagningen – 1 tsk. svarer til 100 friske bær.

Der er nok til 45 juicer i én flaske.


OM NORDIC SUPERFOOD BY MYRBERG:

NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG er et alternativ, som er let at bruge i hverdagen både på arbejde og i fritiden. Alle mennesker børn, voksne, unge, ældre, og gravide skal have mulighed for at smage den nordiske natur i sin reneste form” siger Linda Myrberg, grundlægger og CEO. Derfor blev NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG udviklet. Således at alle dagligt har mulighed for at smage den nordiske natur i sin reneste form.
Hvorfor kun nordiske råvarer?
“Jeg er overbevist om, at planter og bær der vokser i vores nærliggende natur, har den bedste indvirkning på os. At disse næringsstoffer er, hvad vores kroppe har brugt og behov for gennem generationer. Det føles også mest naturligt ud fra et miljømæssigt synspunkt. For hvorfor transportere frugt, bær og grønt halvvejs over kloden, når vi har verdens rigeste og mest kraftfulde fauna her i Norden!”
LINDA MYRBERG
Grundlægger af Nordic Superfood af M Y R B E R G