Nordic Superfood Blå Antioxidant pulver

kr.179,00

NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG pulver blandinger er smagfulde og næringsrige. De er lavet af 100% rene pulverblandinger af vilde, håndplukkede nordiske bær og planter, der er tørret under 42grader.

BLÅ – Blåbær, Aronia, Solbær:
• Super antioxidant blanding
• God til blodcirkulationen og synet
• Gavnlig effekt på forhøjet blodtryk
• Forhindrer åreforkalkning

Fordele:
– Super antioxidant blanding
– God til blodcirkulation og syntes
– Gavnlig effekt på forhøjet blodtryk
– Forhindrer åreforkalkning

Anvendelse:
Det anbefales at bruge 1-2 teskeer dagligt svarende til ca. 5-10 g per dag.
10 g pulver svarer til ca. 100 g friskebær.

Tip: Kom den på din morgenmad, aftensmad eller mellemmåltid. Velegnet ovenpå Grød eller skyr, men smager også skønt i en smoothie.

Beskrivelse

OM NORDIC SUPERFOOD BY MYRBERG:

NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG er et alternativ, som er let at bruge i hverdagen både på arbejde og i fritiden. Alle mennesker børn, voksne, unge, ældre, og gravide skal have mulighed for at smage den nordiske natur i sin reneste form” siger Linda Myrberg, grundlægger og CEO. Derfor blev NORDIC SUPERFOOD™ by MYRBERG udviklet. Således at alle dagligt har mulighed for at smage den nordiske natur i sin reneste form.
Hvorfor kun nordiske råvarer?
“Jeg er overbevist om, at planter og bær der vokser i vores nærliggende natur, har den bedste indvirkning på os. At disse næringsstoffer er, hvad vores kroppe har brugt og behov for gennem generationer. Det føles også mest naturligt ud fra et miljømæssigt synspunkt. For hvorfor transportere frugt, bær og grønt halvvejs over kloden, når vi har verdens rigeste og mest kraftfulde fauna her i Norden!”
LINDA MYRBERG
Grundlægger af Nordic Superfood af M Y R B E R G

Du kunne også være interesseret i...