Jeg er mig! – Affirmationer til børn

kr.239,00

Positive affirmationer

Positive affirmationer er som små magiske sætninger, der kan gøre en stor forskel for børns humør og selvværd.

Beskrivelse

Af Alexandra Molina

Jeg er mig! – Affirmationer til børn. Dette kortsæt er et ganske særligt positivt kortsæt til børn. Positive bekræftelser er gode at starte med allerede som barn, fordi de så er særligt virkningsfulde. Med 40 opmuntrende afirmationer lærer seks elskværdige dyrehelte vores børn om selvtillid, mindfulness, tryghed, kærlighed, og de får gode redskaber til at håndtere stærke følelser. De skal blot trække et kort, læse sætningen, eller få den læst højt, og lave den lille øvelse på bagsiden. Som morgenritual, inden sengetid eller som afbræk i løbet af dagen.

På den ene side af hvert kort er der en kort, positiv bekræftelse og på den anden side en lille tilhørende øvelse. De korte og simple øvelser på kortene hjælper børn med at opdage, at de kan påvirke deres egne tanker og følelser, at de aldrig er hjælpeløse og hvor vigtigt det er, at de accepterer sig selv, som de er. Øvelserne styrker børn og opmuntrer til glæde og selvbestemmelse i livet.

Kortene hjælper enhver barnesjæl – og glade børn bliver med tiden til glade voksne

Ved at gentage disse venlige sætninger kan børn få en slags mentalt superboost. De bliver fyldt med selvtillid og positiv energi, og det hjælper dem med at se sig selv i et endnu bedre lys. Affirmationer er som en stærk trylledrik, der kan skubbe de dårlige tanker væk og erstatte dem med gode og glade tanker. De lærer børn at tackle svære ting med et smil og hjælper dem med at koncentrere sig bedre i skolen.

Så næste gang du hører et barn sige, ‘Jeg er fantastisk!’ eller ‘Jeg kan gøre det!’ – så ved du, at positive affirmationer gør deres magiske arbejde!

Du kunne også være interesseret i...