Guardian Angels Orakelkort

kr.399,00

Et helt eventyrligt kortsæt med fokus på budskaber fra skytsengle. Kortsættet er på dansk og med nemme og forståelige budskaber, som gør, at du i høj grad kan bruge dette sæt hver evig eneste dag. 
Britta Baumann beskriver hendes fantastiske kort således:
Skytsengle energi kan have en dybtgående indvirkning på vores liv og træde til, når vi har brug for vejledning, trøst eller helbredelse.
Skytsengle energi kan manifestere sig på forskellige måder og i forskellige situationer. Det kan være en følelse af ro, når vi står over for udfordringer eller usikkerhed. Det kan være en pludselig inspiration eller intuitiv indsigt, der guider os til at træffe de rigtige beslutninger. Det kan også være en følelse af trøst og tryghed, når vi har brug for det mest.
Når vi åbner os op for skytsengle energi, skaber vi en kanal for deres kærlige og beskyttende tilstedeværelse i vores liv. Vi kan bede om deres hjælp og vejledning i vanskelige tider eller blot bede om at føle deres nærvær og kærlighed omkring os. Skytsengle energien kan give os mod, styrke og tillid til at overvinde udfordringer, forfølge vores drømme og finde vores sande formål.
– 68 kort med skytsengle
– Danske kort

Ikke på lager

Beskrivelse

Britta Baumann A/S er Danmarks førende online kursuscenter med fokus på manifestation, høje vibrationer og personlig empowerment for selvstændige kvinder, der ønsker at designe et drømmeliv eller en business, skabt ud fra egne præferencer.

Du kunne også være interesseret i...