Feng shui drage og skildpadde

kr.98,00

Feng shui drage. Den siges at tiltrække velstand og succes og bør anbringes i nærheden af din hoveddør.

Dragen giver beskyttelse og et langt liv. Skildpadden, der sidder på ryggen af dragen tilføjer visdom og tålmodighed.

Beskrivelse

Feng Shui er en gammel kinesisk praksis, der betyder “vind og vand”. Det handler om at skabe harmoni og balance i ens omgivelser ved at manipulere og placere genstande på en bestemt måde. En af de mest populære måder at praktisere Feng Shui på er gennem brug af forskellige figurer og symboler, der repræsenterer velstand, held og lykke. Blandt de mest populære symboler i Feng Shui er pengefrøen, dragen og skildpadden.

Pengefrøen er et velkendt symbol på held og rigdom i Feng Shui. Den er også kendt som “trebenet frø” eller “chan chu” på kinesisk. Frøen er ofte afbildet siddende på en bunke mønter og med en mønt i munden. Det siges, at denne figur kan tiltrække velstand og rigdom i hjemmet eller kontoret, når den placeres i pengeområdet. Pengefrøen skal dog placeres med hovedet vendt mod døren og ikke vendt mod vinduet eller væggen.

Dragefiguren er også et populært symbol i Feng Shui. Dragen er et kraftfuldt og mytisk væsen, der repræsenterer styrke og held. Det siges, at dragefiguren kan tiltrække succes og held, når den placeres i karrierens eller magtens område i hjemmet eller kontoret. Det er vigtigt at placere dragen på en passende højde, så den ser ud til at flyve, og den skal have en god udsigt over rummet.

Skildpaddefiguren er et symbol på stabilitet, lang levetid og ro. Det er ofte brugt i Feng Shui-praksis, da den siges at tiltrække gode muligheder og beskytte mod negative energier. Skildpadden skal placeres i forbindelse med visdomsområdet eller i den bageste del af huset, og det anbefales at placere en lille mønt på dens ryg for at øge dens magt.