Comfort Zone Tranquillity Shower Gel 40ml

kr.49,00

Tranquillity Shower Gel

Luksuriøs Velvære i Hver Dråbe

Tranquillity Shower Gel fra Comfort Zone omslutter dig i ren luksus fra det øjeblik, du træder ind under bruseren.

Den eksklusive formel kombinerer delikate rengøringsmidler med beroligende aromaer fra Tranquillity-blendet, herunder cedertræ, sød appelsin, rosmarin og lavendel. Dette sensoriske brusegel skaber ikke kun et rent resultat, men også en afslappende oplevelse, der genopretter balance i sindet. Nyd hvert øjeblik af din bruserrutine med denne beroligende gel, der efterlader din hud subtilt parfumeret og følelsen af total velvære.

Beskrivelse

Comfort Zone, Tranquillity Shower Gel giver dig en aromatisk pleje af huden, mens du er i badet. Nyd den fantastiske og unikke Tranquillity duft der forkæler dine sanser. Hudens får masser af fugt og næring og du vil føle din hud bliver silkeblød. Den indeholder bl.a. Amarenth Planteolie og essentielle olier forkæler både huden og dine sanser, så roen vil falde over dig.

Aromaerne i denne shower cream beroliger, reducerer stress og spændinger og så genopretter den balancen i både krop og sind.

Comfort Zone, Tranquillity Shower Gel er en cremet vask til kroppen der giver en tæt skum. Du kan bruge den både i brusebadet og i badekaret. Den er uden SLES/SULFATER – Sæbefri.

88% ingredienser af naturlig oprindelse og fri for slikoner.

Vegansk og glutenfri.