Blå Dalmatiner

kr.29,00

Blå Dalmatiner lommesten

Det er en indfarvet Dalmatiner, hvor de sorte pletter ligeledes er en turmalin.

Her har du en smuk og unik sten med en blålig-grå farve og sorte pletter. Dalmatiner er en fantastisk groundende sten. Den er i Jaspis familien. Den hjælper dig med at bearbejde glemte og nedlåste følelser og lader dem komme frem i et trygt space.

Den blå dalmatiner giver et ekstra kick på kommunikationen. Den lader dig tale DIN sandhed.
(Den er indfarvet men det ændrer ikke på energien – det styrker den)

Dalmatiner Blå lommesten er en smuk og unik sten med en blålig-grå farve og sorte pletter. Stenen har forskellige betydninger og egenskaber, som gør den populær blandt dem, der ønsker at bære en sten i deres lomme eller som smykke.

Nogle mener, at Dalmatiner Blå lommesten hjælper med at lindre stress og angst ved at have en beroligende energi, der reducerer spændinger og skaber balance i krop og sind.

Stenen menes også at forøge kreativitet og inspiration og forbinde bæreren med deres kreative side, så der kan åbnes op for nye idéer og muligheder.

Dalmatiner Blå lommesten siges at have en positiv indvirkning på det fysiske helbred ved at lindre smerter i led og muskler, styrke immunforsvaret og forbedre fordøjelsen.

Den forbindes med Halschakraet. Halschakraet er også kendt som det femte chakra, ligger i halsområdet og er forbundet med kommunikation og selvudtryk. Når dette chakra er i balance, kan man udtrykke sig klart og ærligt og kommunikere med andre på en sund og respektfuld måde. Et blokeret halschakra kan føre til problemer med kommunikation, frygt for at udtrykke sig og følelser af isolation. For at balancere halschakraet kan man øve sig i at udtrykke sine følelser, lytte aktivt til andre og være åben for at lære. Meditation og yogaøvelser kan også hjælpe med at balancere dette chakra.