Antiac Daily Face Wash – 150ml

kr.189,00

Antiac Daily Face Wash – 150ml

Antiac Daily Face Wash er et effektivt  pH-neutraliserende renseprodukt til  fedtet, tilstoppet og akne tilbøjelig hud. Renseproduktet hjælper med at afbalancere hudens naturlige talgproduktion og genvinde fugtbalancen i huden, så den føles forfrisket og hydreret.

Indeholder kliniske ingredienser, såvel som naturlige ekstrakter og olier af høj kvalitet, som vil reducere tegn på rødme eller irritation. Brug af Antiac Daily Face Wash på daglig basis vil give din hud mulighed for at føles ren og afbalanceret og dermed mindre tilbøjelig til urenheder, knopper og hudorme.

Oven på disse klinisk beviste ingredienser, er Antiac Face Wash fyldt med fantastiske naturlige ingredienser som havtorn, solsikke, Aloe Vera og troldnød, alt sammen for at sikre, at huden bliver forsigtigt renset, uden at være for skrap og udtørre den fedtede, akne tilbøjelige hud.

For maksimale resultater anbefales at bruge den daglige ansigtsvask sammen med vores Activ Gel Serum. Hvis du føler, at din hud har brug for en lidt mere dyb behandling, så brug Antiac Activ Liquid Spray til at dybde rense huden.

Ikke på lager

Beskrivelse

Anvendelse:

Rens huden med Antiac Face Wash morgen og aften. Den kan bruges i badet eller blot ved håndvasken.
Klem en 2 krone størrelse ud mellem hænderne, og masser forsigtigt på et fugtet ansigt. Efterlad gerne produktet et minuts tid på huden, og skyl grundigt efter med lunkent vand.
Brug gerne Antiac Activ-produkter sammen med Antiac Face Wash.

Antiac:

Specielt designet til de som lider af fedtet og akne-tilbøjelig hud. Indeholder klinisk dokumenterede ingredienser og effektive naturlige ekstrakter og olier. Antiac-serien hjælper din hud med at genvinde sin egen sunde balance.

ANTIAC er passende til dig med:

  • Fedtet og tilstoppet hud
  • “Backne” (ryg akne)
  • Hudorme og comedoner
  • Betændte pustler
  • Inflammerede urenheder

Du kunne også være interesseret i...