skinlosophy cover M hudpleje

Skin/Losophy ansigtsbehandlinger – til dig med sart hud.

Calm Down

SKINLOSOPHYS ansigtsbehandlinger og naturlige produkter, er udviklet specielt til sensitiv hud; med henblik på at genopbygge huden via masser af fugt og pleje. En hud i balance er en sund hud, og en sund hud er en smuk hud.

Calm Down er en yderst resultatskabende ansigtsbehandling, der består af en hudanalyse, dobbelt afrensning, let ansigtsmassage, peeling med mælkesyre og glycolsyre, der blidt fjerner tør og trist hud. Efterfølgende lægges en maske efter din hudtype, mens du nyder en dejlig hovedbundsmassage. Vi afslutter behandlingen med en lækker serum og creme.

Den perfekte ansigtsbehandling med tydelige resultater.

Pris 549,- Book online

Relieve Irritation Facial

Fantastisk fugtgivende, lindrende og reparerende behandling til rosacea, eksemer og generel blusset hud. Skaber øjeblikkeligt ro i hudbarrieren. (Indeholder aloe vera).

Behandlingen indeholder dobbelt afrensning af huden, afstressende ansigtsmassage som lindrer rødme og irritation i huden.

Skøn ansigtsmaske mod rødme. Mens masken virker får du en skøn massage af hænderne, arme og skuldre. Afsluttes med serum, øjencreme og dagcreme.

Glæd dig til at gå herfra med ny og lækker glød i ansigtet. Du har kun været væk fra hverdagens stress og jag i en time, men du vil have været så langt væk, at det føles som meget mere.

Pris 699,- Book online

De-stress Facial

De-stress er til dig som trænger til ro og dybderens.

Behandlingen starter med hudanalyse og dobbelt afrensning, efterfulgt af akkupressur og ansigtmassage, peeling med mælkesyre og glycolsyre, der fjerner tør og trist hud. Dertil får du dybderens og maske efter din huds specifikke behov.

Mens masken virker får du en skøn håndmassage. Du afsluttes med serum, øjencreme og dagcreme.

Et super dejligt afbræk fra hverdagen, med fokus på dig og din hud. Totalt selvforkælelse.

Pris 749,- Book online

Dream Away Facial

Dream Away Facial er en luksøriøs ansigtsbehandling, der består af en hudanalyse, dobbelt afrensning af huden, let ansigtsmassage/akkupressur ellerfulgt af peeling med mælkesyre og glycolsyre, der fjerner tør og trist hud, mens peelingen virker får du en dejlig hovedbundsmassage. Efterfølgnede får du manuel dybderens og en dybderensende maske. Mens masken virker nyder du en skøn hånd og armmassage.

En hud i balance er en sund hud, og en sund hud er en smuk hud.

Du får en vidunderlig, afslappende ansigtsmassage, efterfulgt af ansigtsmaske som masseres ind i huden med jaderuller, der er kendt for sine effektive resultater ved at øge blodcirkulationen. Du afsluttes med serum, øjenpleje og SFP. Du får en frisk og smuk glød. – Den ultimative forkælelse.

Pris 899,- Book online