Release peeling (fjerner hår og døde hudceller)

Hvad er det?

Behandlingen er perfekt til dig, som ønsker fornyet glød i huden samt hårfjerning. Release peeling er en basisk peeling, der fjerner de døde hudceller i ansigtet. Alle kan få behandlingen, og den er især velegnet til grov hud, trist hud, moden hud, pigmentering og acne. Release behandlingen gør hudens fornyelsesproces bedre, overfladen bliver mere jævn, sundere og flottere. Masken har også den egenskab at den fjerner hår. Peelingen arbejder sig ned i hårsækken, opløser håret og hårvæksten reduceres gradvis. Behandlingen er helt smertefri og der er ingen rødme eller irritation i ansigtet efterfølgende, huden er fin og blød og der vil være en fantastisk glød i huden pga. den dybdegående peeling. For at opnå det bedste resultat, skal den første og anden behandling laves med 5-7 dages mellemrum. Derefter vil der typisk gå 2-4 uger mellem behandlingerne. Jo flere behandlinger man får, jo længere trænger peelingen ned i hårsækken og holdbarheden af behandlingen bliver forlænget. For at få denne behandling, er det nødvendigt at købe en beroligende creme – Rose Defence som koster 540,- Den skal bruges mindst 2x dagligt i 7 dage efter behandlingen. De første dage bruger du den mere for at mætte og berolige huden godt, da huden arbejder ekstra meget efter første behandling.  

Efter de 7 dage må man skifte over til sin almindelige hudpleje. Hvis man ønsker at forstærke den hårreducerende effekt, skal man købe Hair Reducer Serum – den koster 466,- Den skal bruges 2 x dagligt i 14 dage. Vi anbefaler dig hvilket interval af behandlingsforløb som passer til dig.

Release Hele ansigtet + hals + decorte Pris 849,-

Denne behandling er en fantastisk peeling der glatter ud og arbejder på ar, pigment, rynker, porer samt gør alt arbejdet med huden nemmere. Her får du hele ansigtet samt hals og decórte behandlet, så huden bliver flot og ensartet.

Release hele ansigtet pris 699,-

Denne behandling er en fantastisk peeling der glatter ud og arbejder på ar, pigment, rynker, porer samt gør alt arbejdet med huden nemmere.

Plus små dun fra ansigtet bliver fjernet.

Release hage og overlæbe 549,-

Denne behandling er en fantastisk peeling der glatter ud og arbejder på ar, pigment, rynker, porer samt gør alt arbejdet med huden nemmere. Her får du hage og overlæbe behandlet, så huden bliver flot og ensartet og små dun kommer væk.

Her behandles overlæben, så den bliver glattere og de små dun kommer væk