Infrarød Sauna

Bedre velvære igennem varmestråler
Infrarøde sauna bliver mere og mere kendt i Danmark og er de seneste år blevet meget populær. En IR sauna er på mange måder meget anderledes end den traditionelle sauna. En IR sauna har ingen ovn, men bliver opvarmet via infrarøde carbon paneler. Carbon panelerne afsender elektromagnetiske bølger, der skaber vibrationer og varme i kroppen.

Selvom temperaturen ikke er så høj som i en almindelig sauna, kan du sagtens svede i en IR sauna. De infrarøde stråler trænger ca. 4 cm ind i kroppen, og man oplever en meget dybdegående varme. En IR sauna betragtes af mange som en behandlingsform, der har en positiv effekt på en lang række både fysiske og psykiske skavanker.
Den infrarøde sauna bruges også som supplement til vægttab, og som hjælp til at afgifte kroppen for affaldsstoffer.

Der er mange gode grunde til at bruge en IR sauna. Og har du ikke allerede haft fornøjelsen af de infrarøde stråler, er det værd at overveje. En sådan sauna adskiller sig fra en traditionel sauna på flere måder, for det første bliver den ikke så varm, en temperatur på 42-45 grader er at foretrække. Varmen i en IR sauna er varm og tør, og ikke fugtig som en almindelig.

Fordelene er mange, fælles er de alle er sundhedsmæssige fremmende. Hyppig brug af denne type sauna styrker dit immunforsvar, og hjælper din krop med at udskille affaldsstoffer. Strålerne fra en IR kabine varmer dybere, igennem led, muskler og væv. Det betyder at brugen af dette kan reducere muskelsmerter, og hjælper musklerne til hurtigere at restituerer.
Undersøgelser viser også at det kan sænke blodtrykket, mindske stress og give mere energi.

Den infrarøde varme
Den infrarøde sauna giver bedre velvære med elektromagnetisk stråling / infrarød varmebehandling. Hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af at prøve den infrarøde varme, er det helt sikkert værd at overveje. For mange mennesker kan en tur i almindelig og udendørs sauna hurtigt blive en meget varm og decideret ubehagelig oplevelse, fordi varmen kan virke næsten kvælende. Her tilbyder den infrarøde sauna langt lavere temperaturer uden at gå ned på alle de positive effekter. Det skyldes, at de infrarøde saunaers varme er langt mere dybdegående og altså medfører positive virkninger på krop og helbred.

Her vil du opleve:
Temperaturer på 42-65 grader
En tør og behagelig varme
Opvarmning via infrarøde carbon paneler

Du får altså en mere jævn og stabil varme, der tilmed byder på øget velvære for de personer, der giver kroppen mulighed for den dybdegående virkning. Den infrarød sauna kan hjælpe godt på led og muskler samt have en god effekt på en lang række af smerter.

Flere forskere og eksperter mener at kunne afhjælpe smerter og ubehageligheder fra gigt, dog uden at kunne kurere sygdommen, men med formindskelse af symptomerne. Den infrarøde stråling og varme, som du kan bruge til behandling af mange knogler og sygdomme, gør saunaerne populære.