IBX M Hudpleje

IBX- Behandling af naturnegle (skadet negle)

IBX SYSTEM er en behandling, der giver ekstra styrke til naturneglen. IBX Systemet består af 2 produkter IBX REPAIR og IBX STRENGTHEN.

IBX REPAIR er et produkt, der øjeblikkeligt reparerer skadede naturnegle eller negle, der deler sig i lag. IBX REPAIR påføres på synligt beskadigede områder af den naturlige negleplade. Ved at trænge ind i de beskadigede områders lag virker IBX som “dobbeltsidet tape” eller “velcro”, der forsegler / holder de skadede områder sammen. Ved anvendelse under shellac ligges IBX Repair på hele neglen for at forebygge fremtidige skader i naturneglen som f.eks. tørre, hvide pletter på neglens overflade. Produktet kan ikke ses eller mærkes på overfladen af neglen og skal ikke fjernes igen, men vokser med neglen ud.

Se de forskellige muligheder herunder og skynd dig at booke din tid. Husk at du kan få 15 % rabat på din behandling, hvis du bestiller ved Christina.

 

Natur negle (skadet) u. shellac

Pris 399,- Book online

Natur negle (skadet) m. shellac

Pris 599,- Book online

Forstærkning af skadet naturnegle u. shellac

Pris 599,- Book online

Forstærkning af skadet naturnegle m. shellac

Pris 699,- Book online

Book tid nu

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside. Husk at booker du ved Christina, så får du 15% elev rabat på dine behandlinger.