cirepil logo

Cirépil By Perron Rigot

Der er en grund til at hot wax fra Perron Rigot foretrækkes blandt professionelle voksbehandlere over hele verden. Brandet har over 80 års erfaring inden for området, og har samarbejdet med specialister, for at udvikle innovative produkter som den første lavtemperatursvoks. Udviklingen fortsætter stadig.

Hvorfor har vi hos M Hudpleje valgt dette mærke voks?
1. Præcis og let dosering med voksperler – de smelter hurtigt og har de smukkeste farver.

Lavt smeltepunkt giver hurtigere behandlinger – det bliver ikke for varmt for dig som kunde.

Allerede ved 37 grader Celsius – lavere end traditionel vokstemperatur, begynder Cirepil hot wax at smelte. Derfor skal vi som behandlere ikke vente længe før vi kan bruge voksen, som hurtigt får en sirup-lignende konsistens. Voksvarmeren holder automatisk voksen i rette temperatur, så den er klar til næste behandling.

Når voksen tages ud af varmeren, er det ikke nødvendigt at afkøle produktet på spatlen. Et par sekunder er nok til, at du som kunde ikke mærker voksens varme.

Perron Rigot hot wax er formuleret til at anvendes i små mængder, uden at gå på kompromis med teknikkens kvalitet. Små mængder produkt kan dække store hudområder. Det går derfor også hurtigere for dig som kunde at få en voksbehandling.

Fleksibel struktur sikrer let aftagning uden at smuldre. En dårlig timet størkningstid for konventionelle hot wax brands kan medføre, at voksen bliver så hård, at den smuldrer ved aftagning. Det kan beskadige kundens hud væsentligt – og det sker ikke med Cirepil.

Den patenterede elastomer-teknologi i Perron Rigot hot wax gør, at produkterne bibeholder sin fleksible struktur i lang tid. Selv hvis produktet er på huden længere, forbliver det smidigt, så aftagning kan gøres let med samme teknik. Teknologien gør, at voksen bibeholder sin elastiske struktur, selvom temperaturen i behandlingsrummet bliver varmere/koldere som sæsonerne skifter.

Når man skal lave en behandling med hård voks, betyder behandlerens præference, hudområdet der skal vokses og kundens hårtype alt sammen noget. Derfor findes der ikke en perfekt hot wax, men snarere en perfekt voks til behandlingen.

Perron Rigot tilbyder et væld af forskellige voksstrukturer, med eller uden parfume, specialvoks til sensitiv hud eller multifunktionel, hypoallergen og naturlig.

Hos M Hudpleje har vi alle voks – så vi kan sikre dig den bedste voksoplevelse tilpasset lige præcis din hud og dine hår.