Tilbud

Smør Dig Ind solpakke

kr.530,00

Pakken indeholder: 
1 x Solfaktorspray SPF 50 200ml
1 x Smør Dig Ind Aftersun 150ml
1 x Smør Dig Ind Solstift

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse:  
Solfaktorspray SPF 50 fra Smør Dig Ind er en ren og allergivenlig solfaktorspray med SPF 50. Indholdet i Smør Dig Ind Solfaktorspray SPF 50 er certificeret af det nordiske Svanemærke efter analyse af råmateriale og miljøtestede solfiltre, så det har mindst mulig indvirkning på miljøet og din hud. Produktet er anbefalet af Astma og Allergi Nordic, som er din sikkerhed for et hudvenligt produkt.
Smør Dig Ind Aftersun er et skånsomt valg til hele familien efter en dag i solen, som hjælper med at forhindre udtørring, afskalning og rødme. Allantoin og glycerin er en Svanemærket og hudvenlig kombination, som har en beroligende virkning efter solens påvirkning, og sørger for at mindske irritation og støtte hudens reparationsevne. Den oliefri, lette formel tillader huden at komme af med varmen og reducere ubehag i forbindelse med solskoldning.
Smør Dig Ind Solstift er vandfast, effektiv og praktisk solbeskyttelse, som især er velegnet til at beskytte følsomme ansigtsområder, der let bliver solskoldet – såsom læber, næse, kinder og ører. Produktet kan med fordel også bruges på ar, på pigmentering eller ved øjnene som forebyggelse mod rynker.
Fælles for alle tre produkter: Parfumefri Oliefri Svanemærket og anbefalet af Astma og Allergi Nordic Velegnet til lindring af følsom og sart hud Skånsomt aftersunvalg til børn Trænger hurtigt ind.