32% SPAR

Sanzi Hair Growth & Enhancing Serum & Micro Needle Roller

Original price was: kr.740,00.Current price is: kr.499,00.

NYHED FRA SANZI

Vi er så stolte af, at kunne introducere en helt ny serum fra Sanzi for dig… Til dig, der drømmer om tykkere, fyldigere og stærkere hår! 

Den har været under udvikling i over et år, men nu er den her endelig! Og vi har glædet os helt enormt til at få den i klinikken.

HVAD ER DET?

Hair Growth & Enhancing Serum består af aktive ingredienser, som bygger på kliniske forskningsresultater med dokumenteret virkning på hårets vækst og sundhed.

Du finder bl.a. det patenterede Redensyl, som arbejder med hårsækkenes stamceller og Baicapil, der er en patenteret sammensætning af planteekstrakter, der har en veldokumenteret effekt for både at påvirke fylden i håret samt forstærke hårstråene.

Micro Needle Roller er skabt som den bedste ven til Hair Growth & Enhancing Serum. Den er nemlig med til at give en endnu bedre effekt ved at øge optagelsen af vores hårserum samt fjerne døde hudceller fra hovedbunden.

Bruger du dem sammen i 12-16 uger, vil du kunne se en forskel på hårvæksten, hvor du har brugt produkterne.

Vi har desuden resultatgaranti eller pengene tilbage på disse produkter, hvis du har købt begge produkter og brugt dem dagligt i 16 uger uden at se resultater*.

50ml

1 på lager

Beskrivelse

*For at vores resultatgaranti er gældende, er betingelserne:

1. Både Hair Growth & Enhancing Serum og Micro Needle Roller er brugt dagligt ved først at bruge Micro Needle Roller til at åbne for hårsækkene, hvorefter Hair Growth & Enhancing Serum sprayes i hovedbunden hvor effekten ønskes. Produktet skal masseres blidt ind i rent/nyvasket hår.

2. Tag et billede den dag du begynder at anvende produkterne og herefter hver 4. uge (5 billeder i alt), indtil der er gået 16 uger.

3. Kan du efter 16 uger påvise via billederne, at der ingen synlige resultater er, giver vi pengene retur. Husk dog at gemme din ordrebekræftelse.


ANVENDELSE:

Brug altid Hair Growth & Enhancing Serum på en tør og ren hovedbund – gerne nyvasket, men tørt hår. For de bedste resultater, start med at bruge Micro Needle Roller for at åbne hårsækkene i det ønskede område.

For den optimale effekt, skal du føre rullen blidt og langsom over det ønskede område. Brug gerne både vandrette, lodrette og diagonale bevægelser, som gentages 4-5 gange på hvert område.

Herefter bruger du et enkelt sprøjt i hvert område, hvor du ønsker mere hårvækst. Området skal være let fugtigt. Herefter masserer du Hair Growth & Enhancing Serum godt ind i hovedbunden i det ønskede område.

Hair Growth & Enhancing Serum skal bruges én gang dagligt i det område, hvor hårvæksten ønskes. Efter 12-16 uger kan du se resultatet af behandlingen.


OM SANZI:

Sanzi Beauty er et dansk mærke. Det er 100 % vegansk, uden parfume & parabener og fuld af aktive ingredienser. Sanzi Beauty tror på disse helt essentielle ting – nemlig at produkter skal være gode for dig og for verden omkring os. Både når det kommer til vores ingredienser, indpakning og værdier.

Du kunne også være interesseret i...