55% SPAR

Priori The Ultimate Night Cream

kr.899,00

Priori The Ultimate Night Cream – 50 ml

Her er tale om en virkelig luksuriøs, blød og lækker fugtighedscreme til dagligt brug. Den er klinisk bevist til at forbedre hudens elasticitet, hjælpe med at forbedre hudens glød, samt reducere udseendet af fine linjer og rynker. Hudens fasthed styrkes samtidigt.

PRIORI introducerer R-Spinasome® Complex, et af naturens mest kraftfulde antioxidanter, og et patenteret ekstrakt af grønne celler afledt af Certified Organic leafy greener. The Ultimate Day Cream er formuleret med rene ingredienser og kombinerer R-Spinasome® med parakarseekstrakt for at stimulere kollagenproduktion, laminaria saccharia ekstrakt og rhodocrosite ekstrakt. Denne luksuriøse, bløde og daglige fugtighedscreme er klinisk bevist til at forbedre hudens elasticitet, hjælpe med at forbedre hudens glød, samt reducere udseendet af fine linjer og rynker, samtidigt med at den fremmer hudens fasthed.

 

 

Ikke på lager

Beskrivelse

PRIORI er adaptiv hudpleje

Derfor elsker vi at bruge – og skabe resultater – med Priori. Deres produkter er skabt til at kunne aflæse hudens signaler og behov og tilrette sig derefter. Produkterne kan afkode hudens specifikke behov for fugt, beskyttelse og genopbygning. Det betyder, at når du bruger Priori’s produkter. så får du virkelig valuta for pengene. Det tilretter sig lige til dig.

 

 

Du kunne også være interesseret i...