Tilbud

Priori Tetra sunscreen lotion pakke

kr.799,00

Pakken indeholder:

1 x Priori Tetra sunscreen lotion spf 50, 50ml værdi: 799kr

1 x GRATIS Priori Tetra sunscreen lip shield spf 20, 4,2 g værdi: 175kr

Kategorier: ,

Beskrivelse

Priori Tetra sunscreen lotion spf 50:

De ultimative solprodukter med bredspektret UVA- og UVB beskyttelse.
Med farveguide. Det første af sin slags med 4 beskyttelses-niveauer: DNA, antioxidant, solcreme og infrarød beskyttelse. En bemærkelsesværdig og avanceret solcreme. Med fire niveauer af beskyttelse, som tilpasser sig til hvad din hud har brug for. Den beskytter dig mod miljøskader, miljøforurenende stoffer, frie radikaler og andre potentielle skader, der kommer fra forskellige former for solstråling. Formlen er beriget med bredspektret mineralsk solcreme, infrarøde beskyttelseskomplekser, antioxidanter og DNA-reparationsenzymer, som fungerer som en beskyttende skærm, så du kan afværge de miljømæssige effekter, som nedbryder hudens naturlige tekstur og udstråling.

Anvendelse
Daglig beskyttelse – 365 dage om året over dine produkter. Tag 1-2 pump af produktet i dine hænder, tryk på huden på ansigt, hals og décolleté og blend derefter væk. Er velegnet til alle hudtyper, børn og voksne.

IR Complex, Carnosine, Soleberine, Melanin, DNA Enzyme Complex, SPF (Titanium Dioxid, Zink Oxid)

1 x GRATIS Priori Tetra sunscreen lip shield spf 20

Denne solbeskyttende læbepomade med SPF 20 er udviklet med naturlige ingredienser, og bredspektrede solbeskyttende mineraler, infrarød og HEV-beskyttelseskompleks, antioxidanter, samt DNA-kompleks, der beskytter mod de miljømæssige virkninger, der kan beskadige læberne.