Pedi in a box, Deluxe 5. step Golden Glimmer

kr.79,00 kr.55,30

VOESH, Pedi in a box, Golden Glimmer er en alt i en gylden spapakke, du kan forkæle dine fødder med derhjemme. Lav en afslappende spa dag og forkæl både dine sanser og fødder med kvalitets produkter der blødgør og fugter dine fødder. Denne pakke er med 5 skønne trin. Golden Glimmer  indeholder vaniljebønneekstrakt, som giver dig en flot gylden hud på fødder og underben.

VOESH, Pedi in a box, Golden Glimmer indeholder:

  • Gyldent fodbad som detoxer fødderne og giver dem en dejlig duft.
  • Guld scrub der blidt eksfoliere de døde hudceller af fødderne. Det er samtidig en dejlig massage på dine fødder med de små korn der skal arbejdes rundt.
  • Gylden muddermaske som giver et gyldent skær og flot hud.
  • Kølende guld maske i gel.
  • Gylden creme der masseres ind i fødderne, som fugter og beroliger huden.
SPAR 30%

Beskrivelse

VOESH, Pedi in a box anvendes således:

Step 1.

Den første pakke med fodbad – Salt Soak hældes ned i et kar med vand der er dejlig varm vand, som du kan have fødderne i. Lad gerne fødderne sidde i 5-10 minutter.

Step 2.

Her tager du posen med Sugar Scrub. Med denne scrub eksfoliere/ massere du blidt de døde hudceller af fødderne. Det er samtidig en dejlig massage på dine fødder med de små korn der skal arbejdes rundt. Husk du må gerne komme længere op af benet.

Step 3.

Dup dine fødder tørre med et håndklæde og påfør oxygenmasken på fødder og gerne op af benene. Lad den sidde i 3-5 minutter. Tør den af med en fugtig klud.

Step 4.

Påfør denne kølende maske på dine ben og lad den sidde 3-5 minutter. Tør den af med en fugtig klud. Herefter er det tid til at du kan klippe negle, file dem osv. Det er ikke med i pakken.

Step 5.

Påfør til sidst Massage Butter og masser den godt ind i dine fødder og på benene.

Som det sidste kan du nu rense dine tånegle med acetone og påføre neglelak. Dette medfølger ikke i pakken.