Grums the gua sha box

kr.239,00

  • Øger blodcirkulation i huden markant
  • Stimulerer cellegenvækst i ansigtets hud
  • Lindrer muskelspændinger
  • 100% vegansk
  • Slidstærkt materiale
  • Leveres i grums æske af 100 % papirmateriale

The gua sha box består af én ansigtsrulle samt én gua sha. Sættet er udarbejdet i det utroligt slidstærke, krystalliserede mineral jadesten. Ved brug øges blodgennemstrømningen samt cellegenvæksten i ansigtets hud, som er afgørende for hudens kollagenproduktion og dermed hudens elasticitet. Virkningen er videnskabeligt bevist og mikrogennemstrømningen af blod i øges med op til 4 gange i løbet af 8 minutters brug. Brugen af gua sha samt faceroller stimulerer ansigtets muskler og har dermed gode egenskaber til lindring af muskelsmerter- og spændinger.

Ikke på lager

Beskrivelse

Nærer og beskytter huden med sit indhold af solsikkefrøolie, glycerin, mandelolie og naturligvis kaffegrums.
Fjerner døde hudceller.

  • Stimulerer blodcirkulationen
  • Mindsker inflammation og synlige tegn på aldring
  • Forbedrer din huds evne til at absorbere lotion/creme

grums raw coffee body scrub er baseret på naturlige veganske ingredienser og genanvendt kaffegrums, hvilket medfører en dybdegående rensning af hudens overflade. grums raw coffee body scrub indeholder ingen parabener, allergener, farvestoffer eller parfume, og indholdet af kaffegrums tilfører bl.a. produktet et højt indhold af antioxidanter.


ANVENDELSE

Faceroller

Start med at benytte den store ende af ansigtsrullen. Rul med let tryk, fra midten af panden, ned mod tindingen 8-10 gange
Fortsæt under øjene med den lille ende af ansigtsrullen og rul mod øre.
Rul med den lille ende af ansigtsrullen fra næsetippen og op til panden.
Benyt den store ende af ansigtsrullen fra siden af næsen og ud mod øre.

Gua Sha

Skrab øjenområde og ud mod øre.
Skrab nederst fra tinding og op over temporalismusklen.
Skrab nakkemuskulatur nedefra og op


OM GRUMS:

Grums skaber bæredygtige hudplejeprodukter af højeste kvalitet, med lokal kaffegrums fra La Cabra Coffee Roasters i Aarhus. Visionen er, at hudpleje kan skabes ud fra bæredygtige principper uden, at gå på kompromis med hverken kvalitet, udseende eller effekt. Dette har været omdrejningspunktet for Grums – lige fra den spæde begyndelse hvor de har udfordret sig selv og deres samarbejdspartnere, og forlangt netop dette i hver en del af virksomheden. Fra indsamling af kaffegrums på ladcykel, til den selektive udvælgelse af ingredienser og bæredygtig emballage.

Du kunne også være interesseret i...