Fillerina Sun Beauty Sun Stick SPF 50

kr.199,00

Fillerina, Sun Beauty, Sun Stick er meget høj solbeskyttelse til de følsomme og ekstra udsatte områder i ansigtet og på kroppen. Den giver virkelig god beskyttelse til blandt andet læberne, øjenomgivelserne, næsen, panden og skuldrene samt på pigmentpletter, ar og modermærker. Den har en høj UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse og den modvirker væsketab fra huden, når du solbader.

Fillerina, Sun Beauty, Sun Stick er perfekt til beskyttelse af de udsatte og mest sensitive områder  i ansigtet og på kroppen. Den bør påføres flere gange om dagen for den optimale virkning, især hvis du samtidig bader.

Fillerina, Sun Beauty, Sun Stick påføres nemt med sticken.

Indeholder 9 ml.

3 på lager

Beskrivelse

Fillerina, Sun Beauty er en serie af innovativ og skønhedsplejende solbeskyttelse. Du får med denne serie en bredspektret beskyttelse mod solens stråler, samtidig med at du får den optimale pleje af din hud. Serien er derfor langt mere end blot en solcreme.

Fillerina, Sun Beauty giver dig blandt andet:

  • Effektiv beskyttelse af UVA, UVB og UVC-stråler.
  • Effektiv beskyttelse mod Infrarøde stråler.
  • En Bronzene effekt.
  • En opstrammende effekt og en øget elasticitet.
  • Beskyttelse mod hudens naturlige nedbrydning af hyaluronsyre, kollagen og elastin.
  • Anti-age, anti-rynke og anti-dehydrering af huden.

De har en bronze effekt, hvilket fremmer produktionen af melanin og forlænger dermed den solbrune kulør efter solbadning med op til 70%.

Serien har endvidere en anti-age og anti-dehydrerings effekt, hvilket betyder, at de modvirker og reparerer rynker og fine linjer. Kollagen fibre og elastinfibre er essentielle byggesten i huden og netop indholdet af disse i produkterne reducerer rynker og slap hud.

Fillerina, Sun Beauty er langt mere end bare en solcreme – du får optimal pleje og fugt til din hud, så den føles sund og lækker.

Du kunne også være interesseret i...