Fillerina Lip Contour Cream Grade 4, 15ml

kr.499,00 kr.374,25

Denne aktive Lip Contour Cream fra Fillerina har en langtidsvarende filler-effekt og er tilsat plejende ingredienser, der understøtter en mere fyldig, glat og fast hud ved læbeområdet. Cremen er også formuleret til at vedligeholde resultaterne af Fillerinas filler-kur. Long Lasting hudplejeserien er klinisk testet og indeholder hverken parabener eller kunstig farve.

Den højere styrke grad 4 er velegnet til dig, hvor læbeomgivelserne præges af linjer og rynker samt synlig mangel på fylde og volumen.

Ikke på lager

Beskrivelse

Anvendelse:
På grund af cremens filler-egenskab er den både velegnet at bruge alene eller mellem behandlinger med filler-kuren for at understøtte resultaterne. Brug også gerne cremen i kombination med de øvrige produkter i serien – for eksempel Day Cream, Night Cream eller Eye Cream . Massér produktet ind på hele læbeområdet med blide bevægelser morgen og aften.

Aktive ingredienser:
Cremens formular indeholder aktive ingredienser og indeholder også en højere koncentration af de samme 12 hyaluronsyremolekyler som Filler-kuren. De lavvægtige molekyler trænger dybt ned i huden for at binde- og tilføre fugt, så der opnås en mere fyldig, glat og fast overflade. Desuden er cremen beriget med genopbyggende kollagen- og elastinmolekyler, der sørger for at holde huden fast og smidig.

Derudover er Long Lasting cremerne beriget med aktiver, der modvirker nedbrydning af hyaluronsyre, elastin og kollagen, hvilket hjælper med at forebygge dannelsen af linjer og rynker.