Tilbud

Australian Gold Instant sunless pakke

kr.199,00

Pakken indeholder:

1 x Australian Gold Instant sunless mousse 177ml Deep Bronze

1 x Påføringshandske Marc Inbane, Glove the original.

Beskrivelse

Australian Gold Instant sunless mousse: Opnå en skøn gylden brun farve med denne selvbruner mousse fra Australien Gold. Har en plejende formular og skaber en gylden glød til huden. Indeholder DHA som sørger for gradvist at udvikle farven. Opnå en lækker kulør der holder i flere dage. Denne mousse udvikler sig over 24 timer, efter anvendelse, helt uden sollys.

Moussen er plejende og opstrammende. Den indeholder koffein som stimulere huden og derved opstrammer huden. Den indeholder australsk kakadu blomme som indeholder et højt indhold af C-vitamin, som fremme kollagen produktionen. Denne mousse er vegansk, glutenfri og crueltry free.

Anvendelse: Spray produktet direkte på handsken. Fordel derefter på huden med en jævn bevægelse de steder du ønsker. Kan også anvendes i ansigtet hvis du ønsker.

1 x Påføringshandske

Anvendelse: Påfør i et jævnt lag over hele kroppen. Husk at vaske hænderne efter brug af dette produkt. Denne påføringshandske gør fordelingen af din selvbruner nem, samtidig med du får et jævnt og lækkert resultat. Er særligt god til fordeling de steder hvor du har svært ved at nå med spray, som fx. arme, ryg eller ben. Handsken kan vaskes på 30 grader.