Tilbud

Ampullab pakke med ampuler og dermaroller

kr.549,00

Pakken indeholder:

2 x Dermaroller fra Ampullab

1 x Arcaya ampuler (med 5 stk) – Vælg en variant.

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Arcaya Ampuler: Effektiv serum til din ansigtspleje! Serum til dit ansigt. Fra mærket Ampullab finder du serum med virksomme stoffer altid er aktive. Pleje til din hud.

Du får kontrollerede, rene, veganske, koncentrerede  og effektive ingredienser “indpakket”  i en lukket ampul. Det betyder, at de virksomme stoffer altid er friske, når du skal bruge dem.

Vælg imellem flere varianter.

Ampullab Dermaroller:

En dermaroller forbedrer din huds evne til at danne collagen. En dermaroller stimulerer bl.a. dannelsen af collagen, som forbedrer udseendet af ar, fine linier, rynker, acne ar, strækmærker, tørhedslinier og appelsinhud. Endvidere hjælper en roller på optagelse af nærig til huden, således vil din hud optage cremer op til 200 gange bedre end før en behandling.

Sådan fungerer en dermaroller
Dermaroller er en lille rulle dækket med nåle, som man ruller hen over huden for at forårsage en lokal “irritation” i hudens struktur. Dermaroller laver tusindvis af mikroskopiske huller i hudens overflade.

I løbet af 5 minutter kan man skabe 500.000 mikrokanaler, som opfattes af huden som småskader. Huden går straks i gang med at reparere på skaderne. Denne proces stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Kollagen og elastin giver huden styrke og elasticitet og dine ar, rynker samt strækmærker bliver mindre synlige.

Ved at bruge vores dermaroller, som en del af din hudplejerutine 2-3 gange om ugen, opnår du en en friskere og mere modtagelig hud.

Yderligere information

Arcaya

Best Caviar, Crystal, Hyaluron Plus