fbpx

Drømmer du om lange, fyldige vipper med mere effekt, end hvad din mascara kan tilbyde, findes der heldigvis flere muligheder. Eksempelvis kan du smøre dig til længere vipper med et vippeserum, pleje vipperne med balsam hver eneste dag eller gå mere permanent til værks og få påsat eyelash extensions.

Nedenfor kommer der lidt god information om single lashes / vippe forlængelse.

HVAD ER EYELASH EXTENSIONS?

Lash extensions er en behandling, hvor der bliver limet falske vippehår på dine egne vipper og behandlingen tager cirka 1,5 til 2 timer. Når limen er tør, bliver den helt blød, så vipperne føles smidige og naturlige. Resultatet er markant længere, fyldigere og mørkere vipper, der holder i fire til otte uger.

Hvilke former for eyelash extensions findes der?

Du får typisk limet ét vippehår hår på hver af dine egne vipper, hvilket kaldes single lashes, men der findes også behandlinger kaldet volume lashes, hvor du får limet to til ni ultratynde hår på hver vippe for et ekstra markant look. Der findes forskellige længder og buer / grader af buk på vipperne – så sammen med din behandler finder vi den løsning som passer bedst til dig.

Du kan få kunstige vipper i farver og glimmer

Udover sorte og brune vipper findes der også farvede vipper, og nogle får blandet en anderledes farve ind i de sorte vipper for at fremhæve øjenfarven mere. Det kunne eksempelvis være blåsorte eyelash extensions blandet ind i de normale sorte vipper. Du kan også gå mere drastisk til værks og vælge eyelash extensions med glimmer. – hvis dette skal laves skal vi bestille hjem til det – det er ikke fast i sortiment men vi vil gerne efterkomme dine ønsker.

Hvordan plejer man vipperne efter eyelash extension?

I de første 24 timer, efter du har fået påsat kunstige vipper, skal du undgå vand og damp. Når makeuppen skal fjernes, skal du generelt undgå at gnide eller hive i vipperne, og hold dig fra at bruge vatrondeller. Ligeledes må du aldrig bruge makeupfjerner til vandfast mascara, da det kan påvirke limens bindingsevne.

Hvordan holder man vipperne pæne i længst tid?

Børst dem med en ren mascarabørste hver dag, og vask vipperne med en makeupbørste og lash cleanser et par gange om ugen.

Derudover skal du undgå olie og olieholdige produkter, såsom makeup og cremer, omkring dine øjne – og hold fingrene fra vipperne, så du ikke kommer til at ugle dem.

Hvor længe holder vipperne?

Holdbarheden på single lashes er seks til otte uger, men de skal opfyldes hver anden til tredje uge, da de falder af med dine egne vipper. Du har nok ikke lagt mærke til det, men faktisk taber du fem til ti vippehår helt naturligt hver eneste dag – og derfor skal de fyldes op.

Får du faste opfyldninger hver anden til tredje uge, kan du have vipperne på hele tiden.

Må man bruge mascara?

Ja, men for mange er det slet ikke nødvendigt, fordi du med eyelash extensions får vipper, der syner af meget mere. Men vil du gerne lægge mascara på dine kunstige vipper, kan det også lade sig gøre. Du skal dog undgå en vandfast variant, fordi den oftest kun kan fjernes med makeupfjerner til vandfast mascara, der som nævnt påvirker limen. Du skal også holde dig fra mascara og makeup med olier i, ligesom du heller ikke må bruge en vippebukker sammen med dine eyelash extensions.

Skal man have taget sine eyelash extensions af?

Vi kan fjerne dem for dig, hvis du ikke har tålmodighed til, at de kunstige vipper falder naturligt af. Du kan godt lade dem sidde, men det vil se lidt uens ud når mange af de kunstige vipper er faldet af.

Hvilke fordele og ulemper findes der?

Fordelen er selvfølgelig, at du få de lange og markante vipper, du altid har drømt om, og at de holder i ugevis. Du får et smukt look og det er nemt at holde.

Ulemperne er, at det kan slide på dine egne vipper, hvis du ikke passer og plejer dem ordentlig-  og at du skal være lidt mere forsigtig omkring øjnene med makeupfjerneren, samt undgå olieholdig makeup og pleje.