manicure M Hudpleje

Manicure og Pedicure (Hænder og Fødder)

 

Mere end bare smukke negle…

 

Med en Manicure eller Pedicure, sætter du dig selv i fokus.

Bliv forkælet med særlig opmærksomhed på dine hænder og fødder. Hvad enten du bøvler med tør og problematisk hud eller blot trænger til en skøn og afslappende pause i en ellers hektisk hverdag, så kan du opnå det du ønsker hos M Hudpleje. 

Se de forskellige muligheder herunder og skynd dig at booke din tid. Husk at du kan få 15 % rabat på din behandling, hvis du bestiller ved Christina.

 

Luksus Manicure

Den ultimative luksuspleje til dine hænder og negle. Du starter med et dejligt håndbad, hvor vi herefter fjerner døde hudceller med peeling på underarme og hænder. Dine neglebånd skubbes og files i facon, imens du sidder med en håndmaske på. Du får derudover en dejlig håndmassage og der afsluttes med en god negleolie og håndcreme.

Lakering kan tilkøbes

Pris 499,- Book online

Mini manicure inkl vinylux lakering

I denne behandling files neglene i facon efter eget ønske, derefter bliver dødt neglebånd skubbet og fjernet, der bliver påført en dejlig håndcreme og der bliver afsluttet med en Vinylux lakering.

Du får lakken med hjem efter behandlingen, hvor du også har mulighed for at tilkøbe topcoaten, så du kan vedligeholde derhjemme. En Vinylux Lakering holder som regel op til 7 dage, alt efter hvordan dine negle har det og hvad du arbejder med.

Pris 499,- Book online

Mini pedicure (30 min.)

I denne behandling starter du med et dejligt blødgørende og afslappende fodbad. Herefter skubber vi neglebånd, neglen files og hård hud fjernes.

Der afsluttes med negleolie og en let fodmassage i fodcreme, så du får dejlige bløde fødder.

Pris 349,- Book online

Luksus Pedicure

I denne behandling får du dig et skønt fodbad, der blødgør huden, efterfulgt af en lækker peeling, der går ind og løsner de døde hudceller. Hård hud files af, neglebåndene skubbes og neglene files i facon. Herefter pakkes fødderne ind i en nærende fodmaske, der plejer og smidiggør huden. Der afsluttes med en dejlig fodmassage og en blødgørende fodcreme.

Lakering kan tilkøbes

Pris 349,- Book online

Klipning / ordning af tånegle og neglebånd

I denne behandling klipper/filer vi dine tånegle og skubber dine neglebånd – anbefalet til dig som har svært ved selv at komme til dine negle.

Ønsker du en større behandling anbefaler vi en mini pedicure eller en spa pedicure.

Pris 199,- Book online

Book tid nu

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside. Husk at booker du ved Christina, så får du 15% elev rabat på dine behandlinger.