fbpx

DULAC rynkereducering / Renew

dulac2M-Hudpleje-ansigt01-1-2-(1)

Dulac rynkereducering

Hvad er det?

I takt med at vi bliver ældre, kommer de fine linjer, rynker og furer til syne. For nogle er det bare tegn på at du har levet livet. For andre skræmmer og generer de. For den sidstnævnte gruppe, vil det kunne gå ud over velværen, selvtilliden og glæden. Her vil en Du’lac rynkereduktion kunne gøre en verden til forskel.

Over de seneste år er det verden over blevet almindeligt at få ændret ting ved sig selv. Om det så er at få reduceret sine rynker, få løftet mundvige eller strammet huden op, er det op til én selv.

Du’lac Rynkereduktion er en stimulering af huden, for at skabe hudens egne naturlig fillers. De behandlede rynker kan behandles igen efter 3 uger, da det nydannede væv i rynken har behov for at stabiliseres og styrkes inden der behandles igen. Der må behandles igen efter 7 dage på andre rynker.

Efter behandlingen er det vigtigt, at huden får ro. Eventuelle skorper skal have ro til at tørre og falder af sig selv helst efter 10 dage.

OBS på:
-Undgå produkter med alkohol
-Undgå sol
-Undgå produkt generelt på det behandlede område
-Undgå produkter med syre og parfume
-Vi anbefaler 1 Heal up ampul og Rose Defence creme under helingsperioden, da det beskytter, heler og beroliger.

Din behandling indeholder følgende:

 • Elektrokosmetik med Dulac-metode på det aftalte område
 • Afsluttende fugtpleje

Pris 879,- Book online

Dulac rynkereducering + release peeling hele ansigtet

I denne behandling starter vi med at lægge Release Peeling på huden i hele ansigtet, for at fjerne de døde hudceller på huden samt affaldsstoffer i huden. På denne måde opnår du det optimale resultat af behandlingen.
Derefter laves Du’lac Rynkereduktion, som er en stimulering af huden, for at skabe hudens egne naturlig fillers. De behandlede rynker kan behandles igen efter 3 uger, da det nydannede væv i rynken har behov for at stabiliseres og styrkes inden der behandles igen. Der må behandles igen efter 7 dage på andre rynker.

Efter behandlingen er det vigtigt, at huden får ro. Eventuelle skorper skal have ro til at tørre og falde af sig selv helst efter 10 dage

OBS på:
-Undgå produkter med alkohol
-Undgå sol
-Undgå produkt på selve det behandlede område af rynkerne
-Undgå produkter med syre og parfume
-Vi anbefaler 1 Heal up ampul og Rose Defence creme under helingsperioden, da det beskytter, helende og beroligende.

Din behandling indeholder følgende:

 • Release peeling i hele ansigtet
 • Elektrokosmetik med Dulac-metode på det aftalte område
 • Afsluttende fugtpleje

Pris 1199,- Book online

Dulac RENEW behandling

Hvad er det?

Du’Lac er en effektiv behandling, der gennem strøm og varme behandler uønskede alders tegn i ansigtet og på kroppen. Behandlingen kan laves i forbindelse med andre behandlinger, og egner sig til at få lavet i forbindelse med en af vores andre ansigtsbehandlinger, hvor huden er næret og fugtet optimalt. Behandlingen tager kun ca. 15 min. Du skal dog regne med mindst én opfølgende behandling, så du opnår det bedste resultat.

Antal opfølgende behandlinger varierer alt efter dine ønsker samt hvilket udgangspunkt din hudtype har. Du og behandleren aftaler et forløb.

Behandlingen er effektiv, og du ser allerede efter første behandling en tydelig reduktion af problemet i det ønskede område.

Der dannes en lille sår skorpe efter behandlingen. VIGTIGT- at denne skorpe får lov til at sidde så længe som muligt. Skorpen skal sidde på til den selv falder af. Jo længere tid den sidder jo smukkere resultat. Så undgå at pille eller røre for meget ved området. – Det kan resultere i ar dannelser eller gendannelse af udvidede kar og kapillærer. Undgå at peele området, hvor behandlingen er foretaget, før skorpen er faldet af. Undgå sol de næste 30 dage efter behandlingen. Samt 24 timer efter behandlingen skal du undgå fysisk aktivitet og klorvand.

Efter behandlingen skal der bruges 1 stk. Heal Up ampul til hjemmepleje til 250 kr.

Behandling er en kort og effektiv behandling som kun tager 15 min.

Du aftaler sammen med din behandler, hvilket af nedenstående hudproblemer du ønsker at få behandlet:

 • Karsprængninger
 • Skønhedspletter
 • Fibromer (hudlap på stilk)
 • Spidernævus (blodplet med “arme”)
 • Angium (mindre rød plet)
 • Skintaks (lille hudflap)
 • Leverpletter (ujævne mørke pletter)
 • Indkapslet comedoner
 • Milier

Din behandling indeholder følgende:

 • Elektrokosmetik med Dulac-metode på det aftalte område
 • Afsluttende fugtpleje

Pris 679,- Book online