fbpx

DULAC Epilering Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning med DuLac metoden (epilering)

Hårvækst de forkerte steder kan være til stor gene. Årsagerne til uønsket hårvækst kan være mange og forskellige fra person til person – fx medicin, hormonelle ubalancer eller din kost.

Er du generet af uønsket hårvækst i fx ansigt, bikinilinje, på brystet eller på maven?

Så kan vi hjælpe dig!

Med epilering (DuLac-metoden) kan vi fjerne de uønskede hår permanent.

Sådan foregår epilering

Det er vigtigt, at du ikke har fjernet hår på de områder, der skal behandles, i det tidsrum du har aftalt med os. Behandlingen med epilering, sker ved hjælp af en meget tynd nål, der føres ned i hårsækken. Når nålen er ført ned i hårsækken, sættes der lidt strøm til nålen. Resultatet er, at hårroden bliver ødelagt, og vi lige så fint kan ”løfte” håret ud af huden. Epileringen skubber de små kapillærer, som ligger i huden, længere ned. Det gør, at håret ikke får noget næring fra blodet, og håret vil på sigt dø.

Du skal have tålmodighed med denne behandling. Specielt i starten af forløbet er det vigtigt, at du indstiller dig på, at det er en proces. Og at det er essentielt for dit resultat, at du får de behandlinger, din behandler anbefaler.

Håret har forskellige gro faser. For at ramme håret i gro fasen er det vigtig, at du i starten får behandling hver 7-14. dag alt efter hårtype. Forløbet aftaler du med din behandler.

For hver behandling du får, vil dine hår få en finere struktur, og farven vil blive meget lysere – og til sidst, vil håret forsvinde helt.

Efter epilering

Vi har et udvalg af plejeprodukter, du kan bruge derhjemme, som nedsætter hårvæksten. Vi guider dig til den rigtige løsning for dig og din hud.

Epilering 5 minutter

 

Pris 199,- Book online

Epilering permanent hårfjerning, lille 10 min

 

Pris 299,- Book online

Epilering 15 minutter

 

Pris 399,- Book online

Epilering permanent hårfjerning, 20 min

 

Pris 499,- Book online

Epilering permanent hårfjerning, 30 min

 

Pris 625,- Book online

Epilering 45 minutter

 

Pris 949,- Book online

Epilering 60 minutter

 

Pris 1125,- Book online

Epilering 90 minutter

 

Pris 1575,- Book online