behandlinger-til-teenager

Behandlinger til teenager

 

Ansigtsbehandling mod uren hud

Denne behandling er til dig som døjer med uren hud.
behandlingen er mere intensiv end en almindelig ansigtsbehandling, da vi skal have fokus på at få urenhederne mindsket.
nehandlingen indeholder, 2x afrens, peeling, intens dybterens, let massage, maske og cremer som passer til din hudtype.

Pris 449,- Book online

Ansigtsbehandling med fokus på fugt

Denne ansigtsbehandling er til dig som døjer jeg tørre pletter på huden, eller dig som virkelig bare kan mærke din hud mangler fugt.
behandlingen indeholder 2x afrens, peeling, dybterens, maske og produkter som passer til din hudtype, med massere af fugt.

Pris 399,- Book online

Ansigtsbehandling til den sarte og røde hud

Denne behandling skræddersyet vi til dig med den sarte og røde hud. Vi tilpasser vores produkter og behandlingsmetode så vi tager hensyn til lige netop dine huds udfordringer.
Fokus på ro og genopladning til huden og god snak om hvordan du bedst muligt passer og plejer din hud og kommer rødmen til livs.

Pris 449,- Book online

Ansigtsbehandling med ekstra dybderens og maske

Denne behandling er til dig som er udfordret med mange urenheder og bumser.
Der er fokus på at få renset godt ud i huden og derefter få ro og genopfyldt huden ved en tilpasset maske. Vi gennemgår din hud og hvad vi vil anbefale dig at gøre hjemme for at forbedre din hud og få en sund og smuk hud igen.

Pris 549,- Book online

Beauty Angel lysbehandling

Beauty Angel Lys med klinisk dokumenteret effekt

Beauty Angel Lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på.

Med klinisk dokumenteret effekt er det både en sikker og behagelig behandling.

Beauty Angel Lyset arbejder i alle hudlag også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte hudceller – de såkaldte ”fibroblaster”.

De sørger for at tilføre huden collagen, elastin og hyaluron. Celleaktiviteten falder med alderen, hvilket resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og endeligt i dannelsen af rynker.

”Beauty Angel Lyset er i stand til at genaktivere celleaktiviteten”

Pris 249,- Book online

Angel Care quick behandling med EMT Maske

Denne behandling indeholder dobbeltrens, peeling, specialmaske, 15 minutters beauty angel lys. Behandlingen afsluttes med tilpasset pleje til din hud. Serum, øjenpleje, creme

Beauty Angel Lys med klinisk dokumenteret effekt. Beauty Angel Lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på.

Med klinisk dokumenteret effekt er det både en sikker og behagelig behandling. Beauty Angel Lyset arbejder i alle hudlag også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte hudceller – de såkaldte ”fibroblaster”. De sørger for at tilføre huden collagen, elastin og hyaluron. Celleaktiviteten falder med alderen, hvilket resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og endeligt i dannelsen af rynker.

”Beauty Angel Lyset er i stand til at genaktivere celleaktiviteten” Denne 15 minutters behandling laves sammen med en af de udvalgte ansigtsmasker, som fremskynder effekten af Beauty Angel lyset:

  • Intens anti-age
  • Rensende
  • Fugtgivende
  • Anti-aging
  • Hævede, mørke og trætte øjenomgivelser
  • Beroligende og lindrende

Pris 449,- Book online

Farvning af bryn og vipper inkl. retning

Øjeblikkeligt resultat
Trænger du til at blive frisket op, er farvning af bryn og vipper en hurtig og enkel løsning, der giver et øjeblikkeligt resultat. Behandlingen giver dig et friskere og smukkere udseende, som du har glæde af i flere uger. Hos M Hudpleje har vi stor erfaring med tilretning og farvning af bryn samt en smuk og naturlig farvning af vipper.

Pris 329,- Book online

Farvning af vipper ELLER bryn

I denne behandling farves dine bryn ELLER dine vipper. Vi sammensætter den bedste farve til dig i samråd med dig og dine ønsker

Pris 179,- Book online

Retning af bryn

Første gang du skal have rettet dine øjenbryn og fundet en form, som klæder dig, er det en god idé at kontakte en professionel kosmetolog, der kan rådgive dig med hensyn til, hvad der vil klæde dig. Hvis du har meget lidt hårvækst, eller lysere bryn end din hårfarve, kan dine øjenbryn fremhæves af en farvning. Her vil kosmetologen kunne vurdere hvilken farve, der passer bedst til dit ansigt og drøfte mulighederne med dig. Efter en professionel farvning af bryn kan du eventuelt få dine øjenbryn til at fylde lidt mere ved at bruge vores brynøjenskygge. Spørg os gerne til råds. Lidt lys øjenskygge lige under øjenbrynet kan også være med til at fremhæve dine nye, flotte velformede bryn. Med hensyn til øjenvipper kan en kosmetolog ligeledes rådgive dig, så du får den bedst mulige farve, som passer til din hud og dit hår.

Pris 179,- Book online

Mini manicure inkl Vinylux lakering

Du får en mini manicure som afsluttes med en Vinylux lakering.

Neglene files i facon og neglebånd ordnes. Hænderne får en dejlig let massage med en skøn håndcreme. Du får lakken med hjem efter endt behandling – tilkøb gerne topcoaten så du kan vedligeholde derhjemme.

En Vinylux lakering holder som regel 7 dage, alt efter hvordan dine negle har det og hvad du arbejder med.

Pris 425,- Book online

Rygbehandling mod uren hud inkl beauty angel lys

Behandlingen er til dig som døjer med uren hud på ryggen.
behandlingen består af 2x afrens af huden, peeling af huden, dybte rens af huden, så kommer beauty angle lys med collagen creme, og plejende cremer som passer til din hudtype.
Vi anbefaler et kur forløb for at komme helt af med urenhederne på ryggen.

Pris 649,- Book online

Book tid nu

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside.