Ansigtsbehandling M Hudpleje specials

Ansigtsbehandlinger Hudpleje

​Hvad gør en ansigtsbehandling? Og hvilken ansigtsbehandling skal jeg vælge?

Ansigtsbehandlinger kaldes nogle gange for dybderensende ansigtsbehandlinger, dybderensende pore behandling eller klassisk ansigtsbehandling – men i grunden minder en del af teknikkerne om hinanden og ret meget af fremgangsmåden er ganske ens i en klassisk ansigtsbehandling.

​Nogle ansigtsbehandlinger har fokus på dybderens mod uren hud og mod akne, og så bruger man produkter mod dette. Andre ansigtsbehandlinger fokuserer på at fjerne rødme i ansigtet, udligne hudpigmenteringer og gøre huden mere ensartet. Du kan også opnå et naturligt ansigtsløft med en anti age ansigtsbehandling hvor der fokuseres på effektiv rynkebehandling hvor dine rynker under øjnene eller bekymringsrynke i panden – uden botox.

Hos M Hudpleje arbejder vi med dig i fokus og tager udgangspunkt i din hud.

Avanceret Hudanalyse

Få en god forståelse for din hud, dens behov og sensitivitet. Vi starter med en samtale, så vi kan danne os et billede af dit evt. problem, sammen finder vi frem til, hvad der kan være det bedste for dig og din hud.

Vi tager altid udgangspunkt ud fra din hudtilstand, som den har det lige nu.Hudanalyse behandlingen vil forgå på nedestående måde. Afrensning, forberedelse til sensitivitets test, afsluttende fugtcreme, øjencreme og læbeprodukt. Samt en afsluttende vejledning i produkter.

Samtale om evt. behandlingsforløb.

Pris 349,- Book online

Område behandling

Denne behandling er til dig som døjer med udbrud på et separat område fx. Hage, kæbe eller pande. Det anbefales at booke denne behandling med 14 dages mellemrum til fx. andre ansigtsbehandlinger i et behandlingsforløb. Behandlingen består af: Område afrens, tilpasset peeling efter hvilket behov der er brug for, evt dybderens og maske, samt afsluttende creme efter hudens tilstand.

Pris 349,- Book online

Mini ansigtsbehandling

30 minutter er nok!

Behandlingen består af: Dobbelt afrens, tilpasset peeling, Cold Plasma og maske og til sidst afsluttende pleje efter hudens tilstand.
Med denne ansigtsbehandling lægger vi vægt på dig og dine problematikker. Meget ofte har vi mere end én tilstand at diagnosticere og behandle.
Denne behandling er perfekt til dig, som har en travl hverdag, men stadig gerne vil have en smuk og sund hud.

OBS! Hvis du er over 30 år anbefaler vi at du tilvælger halsbehandling.

Pris 549,- Book online

Basis ansigtsbehandling inkl. beauty angel lys

1 hel time, hvor det kun handler om DIG!
Behandlingen består af: Dobbelt afrens, tilpasset peeling og ColdPlasma som optimerer optagelsen af produkter og fjerner alle baktier fra hudens overflade. Derudover har du mulighed for at vælge 2 af disse valgmuligheder.

  • Dybderens
  • Diamantslibning
  • Massage af ansigt, nakke og decolté
  • Gua sha massage
  • Cupping massage
  • Maske tilpasset til dig

Efterfølgende får du 15 minutter i vores skønne Beauty Angel lys og du afsluttes tilpasset serum, SPF, øjencreme og læbeprodukt.

Med denne ansigtsbehandling lægger vi vægt på dig og dine problematikker. Ved at udvælge, vejlede og lytte til dig og dine ønsker omkring din hud. Meget ofte har vi mere end én tilstand at diagnosticere og behandle. Netop her er vores udvalg af forskellige produkter perfekt, da vi kan tilpasse behandlingen fuldstændigt fra gang til gang til dig og din huds behov.

OBS! Hvis du er over 30 år anbefaler vi at tilvælge halsbehandling (tillægspris 100,-)

Pris 899,- Book online

Luksus ansigtsbehandling inkl. Beauty Angel lys

Den ultimative luksus behandling for dig og din hud ved hjælp af vores resultat skabende produkter. Vi kigger på din hud ved ankomst og vælger ud fra din hudtilstand og dine ønsker, hvilke produkter vi skal arbejde med. 

Her er der ekstra lang tid til at forkæle dig – nemlig hele 1,5 time!

Behandlingen består af:

Dobbelt afrens, peeling efter behov og problematikker, Cold Plasma for optimering af optagelse af efterfølgende produkter, samt fjernelse af alle baktier på hudens overflade. Du får derefter dybderens og massage af ansigt, nakke og decolté. Vi kan også tage blandet andet diamantslib og gua sha eller cuppering massage i brug, hvis det er dét din hud trænger til.

Du får herefter en special maske fra beauty angel på, som er tilpasset din huds behov som virker i 15 minutter mens du nyder beauty angel lyset som optimerer alt det vi lige har lavet. Mens du drømmer dig væk og bare nyder det, får du hovedbundsmassage.

Vi afslutter med serum, SPF, øjencreme og læbeprodukt tilrettelagt efter din huds behov.

Med denne ansigtsbehandling ligger vi vægt på at udvælge, vejlede og lytte til dig og dine ønsker omkring din hud. Meget ofte har vi mere end en tilstand at behandle. Netop her er vi specialister i at guide og vejlede dig den rigtige vej til dine behandlings behov og dine hudplejerutiner derhjemme. 

OBS! Hvis du er over 30 år, anbefaler vi at du tilvælger halsbehandling (tillægspris 100,-)

Pris 1099,- Book online

Book tid nu

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside.