Ansigtsbehandlinger fokus på forkælelse og glød

Behandlingen indeholder dobbelt rens, peeling, maske, hovedbundsmassage, øjenpleje, serum og creme. Efterlader huden dejlig blød og med en frisk udstråling.

Produktserien er en anti-age serie med synlige resultater på kort tid, som indeholder vitaminer og plantebaserede indgrienser, som har en unik blanding af B-3 vitamin, antioxidantholdigt C- og E-vitamin og indeholder alle aloe-vera som vi jo alle kender for dens super gode egenskaber…

Produkterne er uden parabener og uden sulfater
Vi kalder det intelligent hudpleje med fantastiske resultater..

pris 299,-

Vil du gerne lære om Darphin’s hudpleje, så er det denne intro behandling du skal vælge. Her får du 20 minutter med: afrens, hudanalyse, 2 slags peelinger og afsluttende serum og creme. Køber du 3 hudpleje produkter er behandlingen gratis.

Glow ansigtsbehandling inkl Beauty Angel Lys PRIS 599,-

Lys er livets essens!

Glow ansigtsbehandlingen er en sand rejse for sanserne. Darphins fantastiske produkter som vi tilpasser til din huds behov vil give dig masser af friskhed og udstråling.

Behandlingen indeholder dobbeltrens, dobbeltpeeling, let trygpunktsmassage og efterfølgende specialmaske sammen med 15 minutters Beauty Angel lys som effektiviserer behandlingen endnu mere. Der afsluttes med de produkter som passer til din hud.

PRIS 599.-

Føles huden lidt trist og træt? eller trænger du bare til en god forkælelse for hud og sind?
Så er vores Klassiske Darphin ansigtsbehandling lige noget for dig.Den er både afstressende og effektiv.
Behandling består af: Afrensning, hudanalyse, 2 slags peelinger, skøn massage, maske tilpasset din hudtilstand og afsluttende serum og creme. 60 afstressende minutter.

Køber du 3 produkter efter behandlinger får du 10% rabat på dit varekøb

 

Release hele ansigtet
Denne behandling er en fantastisk peeling der glatter ud og arbejder på ar, pigment, rynker, porer samt gør alt arbejdet med huden nemmere.
699,-
Release Hele ansigtet + hals + decorte
Denne behandling er en fantastisk peeling der glatter ud og arbejder på ar, pigment, rynker, porer samt gør alt arbejdet med huden nemmere. Her får du hele ansigtet samt hals og decórte behandlet, så huden bliver flot og ensartet.
849,-
Release Overlæbe349,-
Release Overlæbe + Hage549,-

Darphin Luksus ansigtsbehandling 90 min.

Pris: 899,-

Hvis kun det bedste er godt nok, og du virkelig ønsker at forkæle dig selv, så er Darphin Luksus ansigtsbehandling den helt rigtige behandling for dig. Her forenes velvære, hudpleje og skønhedspleje i en sanseoplevelse af proportioner – alt sammen med dig i centrum.

Behandlingen består af: Afrensning og hudanalyse, 2 forskellige slags peelinger, afstressende ansigts- og décolleté massage, dybderens, retning af bryn, special maske tilpasset din hudtilstand, håndmassage, serum, dagcreme, solfaktor samt en let dagmake-up