Priori luksus ansigtsbehandling

Denne behandling er til dig som trænger til et boost af huden.

Behandlingen udføres med vores resultat orienteret produkter fra Priori, som især arbejder på, at genopbygge huden og skabe balance.

I behandlingen får du:  2 x rens, hudanalyse, diamantpeeling, lækker creme maske og håndmassage, 15 minutter i vores skønne Beauty Angel lys. Dag make-up.

I denne pakke afslutter vi med at tilpasse et hudpleje program.

Pris 649,- Book online

 

Glow ansigtsbehandling inkl Beauty Angel lys

Lys er livets essens!

Glow ansigtsbehandlingen er en sand rejse for sanserne. Vi tilpasser produkter til din huds behov, som vil give dig masser af friskhed og udstråling.

Behandlingen indeholder dobbeltrens, dobbeltpeeling, let trygpunktsmassage og efterfølgende specialmaske sammen med 15 minutters Beauty Angel lys som effektiviserer behandlingen endnu mere. Der afsluttes med de produkter som passer til din hud.

Pris 699,- Book online

Deluxe pakke med ansigt, massage og fødder

Indholdet til deluxe pakke:

  • FODBEHANDLING. Med Lovaskin peeling af dine fødder, som blødgør/opløser hård hud under fødderne og på dine hæle, formning og filing af negle, pleje af negle og neglebånd. Afsluttes med let fodmassage.
  • RYGMASSAGE
  • ANSIGTSBEHANDLING  Vi kigger på, hvilket behov din hud har. Med dobbeltrens, peeling, let dybderens, Beauty Angel lys med special tilpasset maske. Afsluttes med serum og beskyttende creme.
  • Din hud føles skøn og fyldt med liv og glød.

Pris 1399,- Book online

Book tid nu

Ønsker du at booke en tid? Se hvad der er ledigt på vores bookingside.